Bekijk de beelden: Tas vol menselijke schedels drijft in water Zuidland

Bekijk de beelden: Tas vol menselijke schedels drijft in water Zuidland

De politie heeft zondagmiddag een afschuwelijke vondst gedaan aan de Krommedijk in Zuidland. Een tas met daarin meerdere menselijke schedels dreef in het water. Volgens de forensische opsporing zou het gaan om oudere schedels, en niet om een actueel misdrijf.

Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hieronder.

Bekijk de beelden: Tas vol <em>menselijke schedels</em> drijft in water <em>Zuidland</em> De politie heeft zondagmiddag een afschuwelijke vondst gedaan aan de Krommedijk in Zuidland. Een tas met daarin meerdere menselijke schedels dreef in het water. Volgens de forensische opsporing zou het gaan om oudere schedels, en niet om een actueel misdrijf. Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: meisje (14) in Leiden om het leven gebracht, man (32) aangehouden Bekijk deze video » Familie van 14-jarige Esmee uit woede: "De familie is kapot van verdriet" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Tas vol menselijke schedels drijft in water Zuidland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV