Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown"

Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown"

Het Outbreak Management Team heeft het kabinet geadviseerd om de hele samenleving weer te openen tot 20.00 uur. Toch is de cultuursector kritisch op het uitgelekte OMT-advies, sluiten om 20:00 uur voelt voor de sector gewoon als een lockdown: "Naar de film tot 20:00 uur gaat wel, maar theater niet."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>Cultuursector</em> niet blij met <em>uitgelekt OMT-advies</em>: &quot;Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown&quot; Het Outbreak Management Team heeft het kabinet geadviseerd om de hele samenleving weer te openen tot 20.00 uur. Toch is de cultuursector kritisch op het uitgelekte OMT-advies, sluiten om 20:00 uur voelt voor de sector gewoon als een lockdown: "Naar de film tot 20:00 uur gaat wel, maar theater niet." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook TERUGKIJKEN: persconferentie van 14 januari door Mark Rutte en Ernst Kuipers over versoepelingen Bekijk deze video » Marcel Levi bij Op1: 'Ik denk dat Nederland gefaseerd weer open kan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV