Video: Messenverbod voor jongeren op zijn vroegst in 2023 ingevoerd

Video: Messenverbod voor jongeren op zijn vroegst in 2023 ingevoerd

Een messenverbod voor jongeren komt er op zijn vroegst pas in de tweede helft van 2023. Dit leidt tot onbegrip bij verschillende burgemeesters. Al twee jaar pleiten burgemeesters van grote- en kleine steden voor een messenverbod, langer wachten is volgens hun erg onverantwoord.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Messenverbod</em> voor jongeren op zijn vroegst in <em>2023</em> ingevoerd Een messenverbod voor jongeren komt er op zijn vroegst pas in de tweede helft van 2023. Dit leidt tot onbegrip bij verschillende burgemeesters. Al twee jaar pleiten burgemeesters van grote- en kleine steden voor een messenverbod, langer wachten is volgens hun erg onverantwoord. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Politie stopt illegaal feest bij Openluchtmuseum Arnhem Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Tas vol menselijke schedels drijft in water Zuidland Bekijk deze video » Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Messenverbod voor jongeren op zijn vroegst in 2023 ingevoerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV