Docu Tot de laatste snik?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Tot de laatste snik?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Tot de laatste snik?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Veel oudere muzikanten zitten met de vraag of ze niet moeten stoppen met optreden. Wanneer is het juiste moment? Op initiatief van Henny Vrienten maakte regisseur Marcel Goedhart een documentaire over deze worsteling. GezondheidsproblemenHenny Vrienten, boegbeeld van Doe Maar en Vreemde Kostgangers, had geen keus: hij moest stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Jan Rot daarentegen treedt op tot hij erbij neervalt. Dolly DotsAngela Groothuizen toert nog met de Dolly Dots. Bassist Rinus Gerritsen van de Golden Earring werkt aan een nieuw soloproject. ZwetenZanger Michel van Dijk maakt weer platen. Monique Klemann, zangeres van Loïs Lane, kan ook het niet laten. Zingen. Spelen. Zweten. De kick van het optreden. Maar hoe lang nog? Henny van Vrienten zingt samen met zoon Xander: 'De één is de ander niet' Bekijk deze video » Laatste DWDD gemist? Henny Vrienten zingt afscheidslied Tot Zover Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Veel oudere muzikanten zitten met de vraag of ze niet moeten stoppen met optreden. Wanneer is het juiste moment? Op initiatief van Henny Vrienten maakte regisseur Marcel Goedhart een documentaire over deze worsteling.

Gezondheidsproblemen
Henny Vrienten, boegbeeld van Doe Maar en Vreemde Kostgangers, had geen keus: hij moest stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Jan Rot daarentegen treedt op tot hij erbij neervalt.

Dolly Dots
Angela Groothuizen toert nog met de Dolly Dots. Bassist Rinus Gerritsen van de Golden Earring werkt aan een nieuw soloproject.

Zweten
Zanger Michel van Dijk maakt weer platen. Monique Klemann, zangeres van Loïs Lane, kan ook het niet laten. Zingen. Spelen. Zweten. De kick van het optreden. Maar hoe lang nog?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Tot de laatste snik?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV