Wesley en Yolanthe gaan scheiden: zo verliefd was Sneijder ooit

Wesley en Yolanthe gaan scheiden: zo verliefd was Sneijder ooit

Wesley en Yolanthe gaan <em>scheiden</em>: zo verliefd was Sneijder ooit UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar? Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben bekendgemaakt dat ze gaan scheiden. In 2015 waren ze samen te gast in Linda's Zomerweek. In die uitzending vertelde Sneijder dat hij op zijn zeventiende al vertelde ooit te gaan trouwen met Yolanthe. "Heel gek. Toen zei ik al tegen mijn moeder: dat wordt mijn vrouw." UPDATE: bekijk ook het hele fragment van RTL Boulevard over de scheiding van Wesley & Yolanthe Op 7 april 2010 trouwden Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen met elkaar. Daar komt negen jaar later een einde aan. Ze laten voorlopig niet van zich horen in de media. RTL Boulevard komt vanavond met alle informatie van de scheiding. In de volgende video hoor je alle details van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink over de scheiding. Alle details over scheiden Wesley & Yolanthe Bekijk deze video » Wesley & Yolanthe: overzicht van de ontmoeting in 2009 tot de scheiding in 2019 Bekijk deze video »
TV :
Wesley en Yolanthe gaan scheiden: zo verliefd was Sneijder ooit

UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar?

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben bekendgemaakt dat ze gaan scheiden. In 2015 waren ze samen te gast in Linda's Zomerweek.

In die uitzending vertelde Sneijder dat hij op zijn zeventiende al vertelde ooit te gaan trouwen met Yolanthe. "Heel gek. Toen zei ik al tegen mijn moeder: dat wordt mijn vrouw."

UPDATE: bekijk ook het hele fragment van RTL Boulevard over de scheiding van Wesley & Yolanthe

Op 7 april 2010 trouwden Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen met elkaar. Daar komt negen jaar later een einde aan. Ze laten voorlopig niet van zich horen in de media.

RTL Boulevard komt vanavond met alle informatie van de scheiding. In de volgende video hoor je alle details van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink over de scheiding.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wesley en Yolanthe gaan scheiden: zo verliefd was Sneijder ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV