Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt Bekijk deze video » Voor de tweede keer is er een speciale VIPS-editie van Hunted, waarin in dit geval vijf duo's van BN'ers uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. Elke maandag om 20.25 uur op NPO 3. ExtractiepuntDe bekende Nederlanders slaan op de vlucht en moeten dat lang genoeg volhouden om uiteindelijk op het juiste tijdstip het extractiepunt te bereiken en zichzelf veilig te stellen. Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Silent discoDe vlucht begint tijdens een silent disco op het dak van een hotel in Amsterdam. De VIPS wanen zich nog heel even veilig tijdens dit feestje, maar weten dat dit elk moment kan veranderen. Als het alarm afgaat, is het zaak zo snel mogelijk op de vlucht te slaan. EnveloppeVanaf dat moment zijn ook de hunters in opperste staat van paraatheid en is de zoektocht begonnen. Met een enveloppe op zak met de eerste aanwijzing voor het extractiepunt, vliegen de voortvluchtigen uit. Wie houdt het hoofd koel en weet de hunters te slim af te zijn? De vijf BN'er-duo's: Presentatrice Tatum en acteur Mingus Dagelet (broer en zus) Vrienden en acteurs Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar Vriendinnen en oud-hockeyinternationals Maartje Paumen en Kim Lammers Acteurs Daniël en Robin Boissevain (vader en zoon) Presentator Kelvin Boerma en YouTuber Nina Warink (partners) Fajah Lourens onbeschoft tegen helper in Hunted VIPS: "Ik wil eruit!" Bekijk deze video » Zien: Dennis Weening blikt terug op overwinning in programma Hunted VIPS Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voor de tweede keer is er een speciale VIPS-editie van Hunted, waarin in dit geval vijf duo's van BN'ers uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. Elke maandag om 20.25 uur op NPO 3.

Extractiepunt
De bekende Nederlanders slaan op de vlucht en moeten dat lang genoeg volhouden om uiteindelijk op het juiste tijdstip het extractiepunt te bereiken en zichzelf veilig te stellen.

Silent disco
De vlucht begint tijdens een silent disco op het dak van een hotel in Amsterdam. De VIPS wanen zich nog heel even veilig tijdens dit feestje, maar weten dat dit elk moment kan veranderen. Als het alarm afgaat, is het zaak zo snel mogelijk op de vlucht te slaan.

Enveloppe
Vanaf dat moment zijn ook de hunters in opperste staat van paraatheid en is de zoektocht begonnen. Met een enveloppe op zak met de eerste aanwijzing voor het extractiepunt, vliegen de voortvluchtigen uit. Wie houdt het hoofd koel en weet de hunters te slim af te zijn?

De vijf BN'er-duo's:

  • Presentatrice Tatum en acteur Mingus Dagelet (broer en zus)
  • Vrienden en acteurs Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar
  • Vriendinnen en oud-hockeyinternationals Maartje Paumen en Kim Lammers
  • Acteurs Daniël en Robin Boissevain (vader en zoon)
  • Presentator Kelvin Boerma en YouTuber Nina Warink (partners)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV