Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen

Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen

<em>Mocro Maffia</em> seizoen 4: bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen Vanaf vrijdag 28 januari is het gloednieuwe, vierde seizoen van Mocro Maffia te zien op Videoland. De eerste minuut van de nieuwe reeks is inmiddels vrijgegeven door de streamingdienst van RTL. We lijken ons op te kunnen maken voor een spectaculaire opening, want al in de eerste scène wordt de spanning maximaal opgevoerd. Bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia hierboven. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 28 januari te zien op Videoland. Bekijk ook Mocro Maffia: dit gebeurde er in seizoen 3 Bekijk deze video » Acteur Sjoerd Fleur (Mocro Maffia) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen

Vanaf vrijdag 28 januari is het gloednieuwe, vierde seizoen van Mocro Maffia te zien op Videoland. De eerste minuut van de nieuwe reeks is inmiddels vrijgegeven door de streamingdienst van RTL. We lijken ons op te kunnen maken voor een spectaculaire opening, want al in de eerste scène wordt de spanning maximaal opgevoerd.

Bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia hierboven. Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 28 januari te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia seizoen 4: bekijk de eerste minuut van het nieuwe seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV