Zien: Ernst Kuipers en Edsilia Rombley beginnen samen te zingen in Lago di Beau

Zien: Ernst Kuipers en Edsilia Rombley beginnen samen te zingen in Lago di Beau

In de aflevering van Lago di Beau van zondagavond (23 januari) werd wel duidelijk dat de kersverse minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers en zangeres Edsilia Rombley het goed met elkaar konden vinden. Sterker nog: ze begonnen samen te zingen in een kerkje.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ernst Kuipers</em> en Edsilia Rombley beginnen samen te zingen in <em>Lago di Beau</em> In de aflevering van Lago di Beau van zondagavond (23 januari) werd wel duidelijk dat de kersverse minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers en zangeres Edsilia Rombley het goed met elkaar konden vinden. Sterker nog: ze begonnen samen te zingen in een kerkje. Lees verder onder de video. 'Komt allen tezamen'Vol overtuiging begint Kuipers het kerklied 'Komt allen tezamen' te zingen, en Rombley haakt al snel in om mee te doen. Presentator Beau van Erven Dorens hoort het vol verwondering aan, maar in zijn voice-over is wel te horen dat hij geniet van de opbloeiende vriendschap tussen zijn gasten. Bekijk het fragment uit Lago di Beau hierboven. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Lago di Beau: Edsilia Rombley gunt haar gescheiden moeder nog een nieuwe liefde Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ernst Kuipers en Edsilia Rombley beginnen samen te zingen in Lago di Beau

'Komt allen tezamen'
Vol overtuiging begint Kuipers het kerklied 'Komt allen tezamen' te zingen, en Rombley haakt al snel in om mee te doen. Presentator Beau van Erven Dorens hoort het vol verwondering aan, maar in zijn voice-over is wel te horen dat hij geniet van de opbloeiende vriendschap tussen zijn gasten.

Bekijk het fragment uit Lago di Beau hierboven.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ernst Kuipers en Edsilia Rombley beginnen samen te zingen in Lago di Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV