Zien: paintballcentrum in Hillegom door enorme brand volledig verwoest

Zien: paintballcentrum in Hillegom door enorme brand volledig verwoest

Zien: paintballcentrum in <em>Hillegom</em> door enorme brand volledig verwoest In het Zuid-Hollandse Hillegom heeft een enorme brand een paintballcentrum verwoest. Het vuur is inmiddels onder controle, maar de brand brak zondagavond om 22.00 uur al uit en heeft dus de hele nacht gewoed. De schade is gigantisch: het pand ligt vrijwel volledig in de as. Bekijk de beelden van de brand in Hillegom hierboven. Bekijk ook Video: één persoon naar het ziekenhuis na brand in portiekflat Leeuwarden Bekijk deze video » Heftig: grote brand verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het Zuid-Hollandse Hillegom heeft een enorme brand een paintballcentrum verwoest. Het vuur is inmiddels onder controle, maar de brand brak zondagavond om 22.00 uur al uit en heeft dus de hele nacht gewoed. De schade is gigantisch: het pand ligt vrijwel volledig in de as.

Bekijk de beelden van de brand in Hillegom hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: paintballcentrum in Hillegom door enorme brand volledig verwoest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV