Shownieuws: Jeroen Rietbergen krijgt nog een aangifte aan de broek van slachtoffer

Shownieuws: Jeroen Rietbergen krijgt nog een aangifte aan de broek van slachtoffer

De ontwikkelingen rond het grensoverschrijdende gedrag van Jeroen Rietbergen, de voormalige bandleider van The Voice of Holland, blijven doorgaan. Dit weekend trad nóg een vrouw naar voren die aangifte tegen hem zal doen.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Jeroen Rietbergen krijgt nog een aangifte aan de broek van slachtoffer De ontwikkelingen rond het grensoverschrijdende gedrag van Jeroen Rietbergen, de voormalige bandleider van The Voice of Holland, blijven doorgaan. Dit weekend trad nóg een vrouw naar voren die aangifte tegen hem zal doen. Lees verder onder de video. OpgestaptRietbergen is inmiddels dus opgestapt bij The Voice of Holland, maar deze vrouw heeft niets met de talentenjacht te maken gehad. Daaruit valt op te maken dat Rietbergen ook in zijn privéleven niet van onbesproken gedrag is geweest. Linda de Mol heeft haar relatie met hem inmiddels ook verbroken. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BEAU gemist? Peter van der Vorst is stellig: "Natuurlijk had Rietbergen machtspositie" Bekijk deze video » Zien: Nieuw slachtoffer Jeroen Rietbergen stapt naar politie vanwege aanranding Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opgestapt
Rietbergen is inmiddels dus opgestapt bij The Voice of Holland, maar deze vrouw heeft niets met de talentenjacht te maken gehad. Daaruit valt op te maken dat Rietbergen ook in zijn privéleven niet van onbesproken gedrag is geweest. Linda de Mol heeft haar relatie met hem inmiddels ook verbroken.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Jeroen Rietbergen krijgt nog een aangifte aan de broek van slachtoffer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV