Shownieuws: reünie Spice Girls op bruiloft Brooklyn Beckham?

Shownieuws: reünie Spice Girls op bruiloft Brooklyn Beckham?

Heel veel mooier kan het niet worden in Spiceworld: komt er binnenkort dan toch echt een nieuwe reünie van de Spice Girls, mét Victoria? Volgens William Rutten kan dat zomaar eens het geval zijn: "Binnenkort trouwt Brooklyn Beckham en alle Spice Girls hebben een uitnodiging gehad. Het gevoel is dat er dan een leuke band speelt en dat ze dan misschien ook wel een liedje gaan doen met z'n allen. En wie weet wat daar weer van gaat komen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: reünie Spice Girls op bruiloft <em>Brooklyn Beckham</em>? Heel veel mooier kan het niet worden in Spiceworld: komt er binnenkort dan toch echt een nieuwe reünie van de Spice Girls, mét Victoria? Volgens William Rutten kan dat zomaar eens het geval zijn: "Binnenkort trouwt Brooklyn Beckham en alle Spice Girls hebben een uitnodiging gehad. Het gevoel is dat er dan een leuke band speelt en dat ze dan misschien ook wel een liedje gaan doen met z'n allen. En wie weet wat daar weer van gaat komen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer van Spice Girls: How Girl Power Changed The World: nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: reünie Spice Girls op bruiloft Brooklyn Beckham? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV