BOOS over The Voice of Holland al bijna 10 miljoen keer bekeken

BOOS over The Voice of Holland al bijna 10 miljoen keer bekeken

Tim Hofman, die dit weekend nog enigszins in verlegenheid werd gebracht door een oude, wellicht wat vrouwonvriendelijke, video met model Zimra Geurts, zal maandagochtend met een goed gevoel wakker worden: de uitzending van BOOS over The Voice of Holland is namelijk al bijna 10 miljoen keer bekeken.

Meest succesvolle BOOS ooit voor Hofman
De teller staat nu op 9.591.000 views en daarmee is het by far zijn meest succesvolle documentaire ooit. Het huidige succes van Hofman was voor Shownieuws in ieder geval een goede reden om eens terug te blikken op de carrière van het BNNVARA-talent. Een kort overzicht daarvan zie je in de video hieronder.

BOOS over <em>The Voice of Holland</em> al bijna 10 miljoen keer bekeken Tim Hofman, die dit weekend nog enigszins in verlegenheid werd gebracht door een oude, wellicht wat vrouwonvriendelijke, video met model Zimra Geurts, zal maandagochtend met een goed gevoel wakker worden: de uitzending van BOOS over The Voice of Holland is namelijk al bijna 10 miljoen keer bekeken. Meest succesvolle BOOS ooit voor HofmanDe teller staat nu op 9.591.000 views en daarmee is het by far zijn meest succesvolle documentaire ooit. Het huidige succes van Hofman was voor Shownieuws in ieder geval een goede reden om eens terug te blikken op de carrière van het BNNVARA-talent. Een kort overzicht daarvan zie je in de video hieronder. Bekijk ook Bekijk hele aflevering BOOS over grensoverschrijdend gedrag The Voice of Holland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BOOS over The Voice of Holland al bijna 10 miljoen keer bekeken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV