Nadège (Chateau Meiland) heeft gezondheidsproblemen: "Biopsie gedaan, ziet er niet goed uit"

Nadège (Chateau Meiland) heeft gezondheidsproblemen: "Biopsie gedaan, ziet er niet goed uit"

Nu Chateau Marillaux dan toch eindelijk verkocht is gloort er ook weer hoop aan de horizon voor de werkloze huishoudster Nadège, die grote bekendheid vergaarde dankzij Chateau Meiland. Wat blijkt namelijk: "De nieuwe Nederlandse eigenaren hebben ook de inboedel overgenomen en bij die inboedel hoort, wat hen betreft, ook Nadège", vertelt Evert Santegoeds.

Gezondheidsproblemen
Shownieuws vertelde haar dat goede nieuws zelf en daar reageerde ze verheugd op. Ze vertelde het programma helaas ook dat het niet zo goed met haar gaat: "Ik heb gezondheidsproblemen. Ik weet nog niet wat ik heb en wacht op onderzoek uit het ziekenhuis. Er is een biopsie gedaan en ik wacht nu op de resultaten. Maar blijkbaar ziet het er niet goed uit." Bekijk het fragment hieronder.

Nadège (<em>Chateau Meiland</em>) heeft gezondheidsproblemen: &quot;Biopsie gedaan, ziet er niet goed uit&quot; Nu Chateau Marillaux dan toch eindelijk verkocht is gloort er ook weer hoop aan de horizon voor de werkloze huishoudster Nadège, die grote bekendheid vergaarde dankzij Chateau Meiland. Wat blijkt namelijk: "De nieuwe Nederlandse eigenaren hebben ook de inboedel overgenomen en bij die inboedel hoort, wat hen betreft, ook Nadège", vertelt Evert Santegoeds. GezondheidsproblemenShownieuws vertelde haar dat goede nieuws zelf en daar reageerde ze verheugd op. Ze vertelde het programma helaas ook dat het niet zo goed met haar gaat: "Ik heb gezondheidsproblemen. Ik weet nog niet wat ik heb en wacht op onderzoek uit het ziekenhuis. Er is een biopsie gedaan en ik wacht nu op de resultaten. Maar blijkbaar ziet het er niet goed uit." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Chateau Meiland: Nadège zoekt weer contact maar krijgt 'kil smsje' terug Bekijk deze video » Video: zo ligt Chateau Marillaux van de Meilandjes er nu bij, bezichtigingen zijn begonnen Bekijk deze video » Chateau Meiland eindelijk verkocht: Erica en Martien vieren het met champagne Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Reageer hieronder op 'Nadège (Chateau Meiland) heeft gezondheidsproblemen: "Biopsie gedaan, ziet er niet goed uit"'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV