Video: radioman Stefan Stasse geëerd met de Marconi Oeuvre Award

Video: radioman Stefan Stasse geëerd met de Marconi Oeuvre Award

Stefan Stasse is vandaag verrast met een bijzondere prijs, de Marconi Oeuvre Award. De radioman werkt onder meer als radio-dj voor de NPO en verzorgt de voice-over voor NPO Radio 2. Deze prijs wordt uitgereikt door de organisatie van de Gouden RadioRing.

Lees verder onder de video.

Video: radioman <em>Stefan Stasse</em> geëerd met de Marconi Oeuvre Award Stefan Stasse is vandaag verrast met een bijzondere prijs, de Marconi Oeuvre Award. De radioman werkt onder meer als radio-dj voor de NPO en verzorgt de voice-over voor NPO Radio 2. Deze prijs wordt uitgereikt door de organisatie van de Gouden RadioRing. Lees verder onder de video. ‘Stasse boeit al generaties lang’“Omdat hij laat zien dat de magie van radio zit in verbeelding en fantasie”, is een van de redenen waarom Stasse de Marconi Oeuvre Award krijgt uitgereikt. “Radio is het theater van de geest. En als iemand dat geluid laat horen, is het wel deze radioman die al generaties lang boeit.” Bekijk de video waarin Stefan Stasse wordt verrast met de Marconi Oeuvre Award hierboven. Het RadioRing Gala vindt 27 januari plaats. Zien: Dit zijn de 5 genomineerden programma’s van de Gouden Radioring Bekijk deze video » Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio Bekijk deze video »

‘Stasse boeit al generaties lang’
“Omdat hij laat zien dat de magie van radio zit in verbeelding en fantasie”, is een van de redenen waarom Stasse de Marconi Oeuvre Award krijgt uitgereikt. “Radio is het theater van de geest. En als iemand dat geluid laat horen, is het wel deze radioman die al generaties lang boeit.”

Bekijk de video waarin Stefan Stasse wordt verrast met de Marconi Oeuvre Award hierboven. Het RadioRing Gala vindt 27 januari plaats.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: radioman Stefan Stasse geëerd met de Marconi Oeuvre Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV