Maandag in Help, mijn man is klusser!: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken

Maandag in Help, mijn man is klusser!: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken

Maandagavond is het aangrijpende verhaal van Robert en Robin te zien in Help, mijn man is klusser!: "In 2020 werd ik zwanger van onze tweede dochter en in 2021 ging het niet zo goed met de zwangerschap en kreeg ik zwangerschapsvergiftiging. Ze is geboren na 27 weken en na drie weken is ze overleden", vertelt die laatste.

'Laatste jaar weinig gedaan'
Dat grote verlies is vermoedelijk de belangrijkste reden dat Robbert het klusplezier is verloren: "Het laatste jaar heeft hij weinig gedaan." Bekijk het fragment hieronder.

Maandag in <em>Help, mijn man is klusser!</em>: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken Maandagavond is het aangrijpende verhaal van Robert en Robin te zien in Help, mijn man is klusser!: "In 2020 werd ik zwanger van onze tweede dochter en in 2021 ging het niet zo goed met de zwangerschap en kreeg ik zwangerschapsvergiftiging. Ze is geboren na 27 weken en na drie weken is ze overleden", vertelt die laatste. 'Laatste jaar weinig gedaan'Dat grote verlies is vermoedelijk de belangrijkste reden dat Robbert het klusplezier is verloren: "Het laatste jaar heeft hij weinig gedaan." Bekijk het fragment hieronder. Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Help, mijn man is klusser!: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken

Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Help, mijn man is klusser!: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV