Better Than Ever: Yuli Minguel zingt Hold On

Better Than Ever: Yuli Minguel zingt Hold On

Yuli Minguel stal de harten van menig Idols-kijker tijdens haar deelname aan het allereerste seizoen van die talentenjacht. Die harten stal ze zaterdagavond opnieuw, toen ze in Better Than Ever vertelde over het verliezen van haar pas drie maanden oude baby en daarna een schitterend optreden verzorgde, met het nummer Hold On van Alabama Shakes. Dat optreden zie je hieronder.

Better Than Ever: Yuli Minguel zingt <em>Hold On</em> Yuli Minguel stal de harten van menig Idols-kijker tijdens haar deelname aan het allereerste seizoen van die talentenjacht. Die harten stal ze zaterdagavond opnieuw, toen ze in Better Than Ever vertelde over het verliezen van haar pas drie maanden oude baby en daarna een schitterend optreden verzorgde, met het nummer Hold On van Alabama Shakes. Dat optreden zie je hieronder. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv.
TV :
Better Than Ever: Yuli Minguel zingt Hold On

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Better Than Ever: Yuli Minguel zingt Hold On of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV