Model Yvon Jaspers schrikt van schilderij in Project Rembrandt: ‘Wat een kont!’

Model Yvon Jaspers schrikt van schilderij in Project Rembrandt: ‘Wat een kont!’

Zondag is weer een nieuw seizoen van Project Rembrandt van start gegaan. Yvon Jaspers mocht model staan voor de amateurschilders, die in het programma de strijd met elkaar aangaan. Maar ze vindt niet alle kunstwerken even mooi, en dan met name de afbeelding van haar achterwerk…

Lees verder onder de video.

Model Yvon Jaspers schrikt van schilderij in <em>Project Rembrandt</em>: ‘Wat een kont!’ Zondag is weer een nieuw seizoen van Project Rembrandt van start gegaan. Yvon Jaspers mocht model staan voor de amateurschilders, die in het programma de strijd met elkaar aangaan. Maar ze vindt niet alle kunstwerken even mooi, en dan met name de afbeelding van haar achterwerk… Lees verder onder de video. Kwestie van perspectief?“Jeutje wat een kont! Was het echt zo erg?”, reageert de presentatrice op een van de schilderijen. De kunstenaar probeert de boel te redden en volgens hem is het een ‘kwestie van perspectief’. “Ik heb gewoon een heel klein hoofd, zo kan je het ook zien”, aldus Yvon. Bekijk de video van Project Rembrandt hierboven. Project Rembrandt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt Vrouw aanstaande zondag van start: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij Bekijk deze video »

Kwestie van perspectief?
“Jeutje wat een kont! Was het echt zo erg?”, reageert de presentatrice op een van de schilderijen. De kunstenaar probeert de boel te redden en volgens hem is het een ‘kwestie van perspectief’. “Ik heb gewoon een heel klein hoofd, zo kan je het ook zien”, aldus Yvon.

Bekijk de video van Project Rembrandt hierboven.

Project Rembrandt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Model Yvon Jaspers schrikt van schilderij in Project Rembrandt: ‘Wat een kont!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV