Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen)

Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen)

Imanuelle Grives en René le Blanc zijn in De Gevaarlijkste Wegen op een bijzondere manier welkom geheten in het mythische El Dorado in Colombia. Ze krijgen namelijk tabak in hun neus gespoten…

Lees verder onder de video.

Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (<em>Gevaarlijkste Wegen</em>) Imanuelle Grives en René le Blanc zijn in De Gevaarlijkste Wegen op een bijzondere manier welkom geheten in het mythische El Dorado in Colombia. Ze krijgen namelijk tabak in hun neus gespoten… Lees verder onder de video. Imanuelle Grives: ‘Anders dan een festivalletje’Een dame van de Muisca-gemeenschap leidt het ritueel met hosca (tabak), dat met liefde en respect moet worden ontvangen. Ze pakt een pijpje en blaast het eerst in de neus van Imanuelle, die eerder is veroordeeld wegens drugshandel. “Is toch anders dan een festivalletje, mevrouw.” De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel over Imanuelle Grives: "Mentaal niet klaar om de waarheid te vertellen" Bekijk deze video » Imanuelle Grives openhartig over zware periode (video) Bekijk deze video »

Imanuelle Grives: ‘Anders dan een festivalletje’
Een dame van de Muisca-gemeenschap leidt het ritueel met hosca (tabak), dat met liefde en respect moet worden ontvangen. Ze pakt een pijpje en blaast het eerst in de neus van Imanuelle, die eerder is veroordeeld wegens drugshandel. “Is toch anders dan een festivalletje, mevrouw.”

De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV