Video: zo loopt Ali B door Dubai na Voice-ophef

Video: zo loopt Ali B door Dubai na Voice-ophef

Juiceplatform Roddelloog plaatste dit weekend beelden van Ali B in Dubai op hun Instagrampagina. We moeten er maar op vertrouwen dat het recente beelden zijn maar als dat zo is loopt de rapper nog altijd vrij relaxed door de Verenigde Arabische Emiraten, ondanks dat sommigen van mening zijn dat hij zich 'nogal zenuwachtig' gedroeg.

Alleen Marco nog in Nederland?
Nu Jeroen Rietbergen naar Atlanta is gevlucht en Ali nog altijd in de zandbak verblijft is van de in ophef geraakte Voice-gezichten alleen Marco Borsato nog in het land. De geplaagde zanger is echter inmiddels ook alweer een tijdje niet gespot dus ook dat is niet zeker.

Beelden van Ali B in Dubai zie je hieronder

Video: zo loopt <em>Ali B</em> door Dubai na Voice-ophef Juiceplatform Roddelloog plaatste dit weekend beelden van Ali B in Dubai op hun Instagrampagina. We moeten er maar op vertrouwen dat het recente beelden zijn maar als dat zo is loopt de rapper nog altijd vrij relaxed door de Verenigde Arabische Emiraten, ondanks dat sommigen van mening zijn dat hij zich 'nogal zenuwachtig' gedroeg. Alleen Marco nog in Nederland?Nu Jeroen Rietbergen naar Atlanta is gevlucht en Ali nog altijd in de zandbak verblijft is van de in ophef geraakte Voice-gezichten alleen Marco Borsato nog in het land. De geplaagde zanger is echter inmiddels ook alweer een tijdje niet gespot dus ook dat is niet zeker. Beelden van Ali B in Dubai zie je hieronder Bekijk ook Shownieuws: Jeroen Rietbergen krijgt nog een aangifte aan de broek van slachtoffer Bekijk deze video » BOOS over The Voice of Holland al bijna 10 miljoen keer bekeken Bekijk deze video »
Show :
Video: zo loopt Ali B door Dubai na Voice-ophef


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: zo loopt Ali B door Dubai na Voice-ophef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV