Meeslepende trailer geschiedenisserie Het Verhaal van Nederland op NPO 1

Meeslepende trailer geschiedenisserie Het Verhaal van Nederland op NPO 1

In het spectaculaire geschiedenisprogramma Het Verhaal van Nederland komen de hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van ons land voorbij, in prachtige dramascènes en locatiebezoeken van verteller Daan Schuurmans. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Meeslepende trailer geschiedenisserie <em>Het Verhaal van Nederland</em> op NPO 1 In het spectaculaire geschiedenisprogramma Het Verhaal van Nederland komen de hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van ons land voorbij, in prachtige dramascènes en locatiebezoeken van verteller Daan Schuurmans. Bekijk de eerste beelden hieronder. BetekenisHet bijzondere van dit programma is dat Daan Schuurmans als verteller niet alleen elke plek van betekenis bezoekt, maar soms ook midden in een dramascène opduikt. Deskundigen delen in dit programma de meest recente inzichten en laten geen zwarte bladzijde onbesproken. Het verhaal van Nederland is vanaf woensdag 2 februari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Beau: wat is het geheim van kinderprogramma Welkom in de Middeleeuwen? Bekijk deze video » Langverwachte Lord of the Rings serie heet The Rings of Power, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Meeslepende trailer geschiedenisserie Het Verhaal van Nederland op NPO 1

Betekenis
Het bijzondere van dit programma is dat Daan Schuurmans als verteller niet alleen elke plek van betekenis bezoekt, maar soms ook midden in een dramascène opduikt. Deskundigen delen in dit programma de meest recente inzichten en laten geen zwarte bladzijde onbesproken.

Het verhaal van Nederland is vanaf woensdag 2 februari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meeslepende trailer geschiedenisserie Het Verhaal van Nederland op NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV