Amy verlaat Big Brother: 'Ik ben de overthinker van de overthinkers'

Amy verlaat Big Brother: 'Ik ben de overthinker van de overthinkers'

Amy heeft dit weekend het huis van Big Brother moeten verlaten. De blondine vond haar tijd in het huis, waar bewoners 24/7 gevolgd worden door camera’s, ‘intens’. “24 uur op een dag is echt lang als je niks te doen hebt. En je zit met 14 mensen in een klein huis”, aldus Amy, die ook vertelt dat ze niet een makkelijk karakter heeft voor een dergelijke realityserie. “Ik ben de overthinker van de overthinkers.”

Bekijk de video van Big Brother hieronder.

Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Amy verlaat <em>Big Brother</em>: 'Ik ben de overthinker van de overthinkers' Amy heeft dit weekend het huis van Big Brother moeten verlaten. De blondine vond haar tijd in het huis, waar bewoners 24/7 gevolgd worden door camera’s, ‘intens’. “24 uur op een dag is echt lang als je niks te doen hebt. En je zit met 14 mensen in een klein huis”, aldus Amy, die ook vertelt dat ze niet een makkelijk karakter heeft voor een dergelijke realityserie. “Ik ben de overthinker van de overthinkers.” Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Drama in Big Brother: Amy in tranen als ze wordt beschuldigd van fluisteren Bekijk deze video » ‘Stokertje’ Amy afgemaakt in Big Brother om spelen van ‘fucking lelijk spel’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amy verlaat Big Brother: 'Ik ben de overthinker van de overthinkers' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV