Pinokkio van Guillermo del Toro in december 2022 bij Netflix: bekijk de teaser

Pinokkio van Guillermo del Toro in december 2022 bij Netflix: bekijk de teaser

Je moet nog bijna een jaar geduld hebben, maar dan kun je bij Netflix kijken naar een nieuw kunstwerk van Guillermo del Toro: Pinokkio. Deze animatiefilm vertelt het bekende klassieke Italiaanse verhaal over de houten pop die een echte jongen wil worden, met de bekende neus die langer wordt als hij liegt.

Lees verder onder de video.

<em>Pinokkio</em> van Guillermo del Toro in december 2022 bij Netflix: bekijk de teaser Je moet nog bijna een jaar geduld hebben, maar dan kun je bij Netflix kijken naar een nieuw kunstwerk van Guillermo del Toro: Pinokkio. Deze animatiefilm vertelt het bekende klassieke Italiaanse verhaal over de houten pop die een echte jongen wil worden, met de bekende neus die langer wordt als hij liegt. Lees verder onder de video. Ewan McGregor en David Bradley verzorgen stemmenGuillermo del Toro sleepte eerder onder meer de Oscar voor beste film in de wacht, voor The Shape Of Water. Voor de Engelse versie van Pinocchio heeft Del Toro heel wat bekende sterren weten te strikken. Zo is Ewan McGregor de Krekel, David Bradley doet de stem van Geppetto en Gregory Mann is Pinokkio. Ook onder anderen Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson en Burn Gorman zullen te horen zijn. Pinokkio van Guillermo del Toro is vanaf december 2022 te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Pinokkio bekijken. Bekijk de trailer van Raising Dion seizoen 2, 1 februari op Netflix Bekijk deze video » Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Pinokkio van Guillermo del Toro in december 2022 bij Netflix: bekijk de teaser

Ewan McGregor en David Bradley verzorgen stemmen
Guillermo del Toro sleepte eerder onder meer de Oscar voor beste film in de wacht, voor The Shape Of Water. Voor de Engelse versie van Pinocchio heeft Del Toro heel wat bekende sterren weten te strikken. Zo is Ewan McGregor de Krekel, David Bradley doet de stem van Geppetto en Gregory Mann is Pinokkio. Ook onder anderen Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson en Burn Gorman zullen te horen zijn.

Pinokkio van Guillermo del Toro is vanaf december 2022 te zien bij Netflix. In de video hierboven kun je de teaser voor Pinokkio bekijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pinokkio van Guillermo del Toro in december 2022 bij Netflix: bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV