'Sound Of Beauty' is thema voor Songfestival 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork

'Sound Of Beauty' is thema voor Songfestival 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork

Voor het eerst in dertig jaar wordt het Songfestival weer in Italië georganiseerd. In de laatste editie wist Måneskin de winst te pakken en daarom mogen de Italianen het stokje overnemen van Nederland. Het thema is deze keer 'the sound of beauty' en er is ook al een deel van het artwork onthuld. In de video hieronder kun je zien waar de inspiratie vandaan komt en hoe onder meer de letters eruit komen te zien.

Bekijk de video over het artwork van het Songfestival 2022 hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival.

'Sound Of Beauty' is thema voor <em>Songfestival</em> 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork Voor het eerst in dertig jaar wordt het Songfestival weer in Italië georganiseerd. In de laatste editie wist Måneskin de winst te pakken en daarom mogen de Italianen het stokje overnemen van Nederland. Het thema is deze keer 'the sound of beauty' en er is ook al een deel van het artwork onthuld. In de video hieronder kun je zien waar de inspiratie vandaan komt en hoe onder meer de letters eruit komen te zien. Bekijk de video over het artwork van het Songfestival 2022 hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival. Zien: S10 over haar Songfestival act: "Het gaat heel sick worden" Bekijk deze video » Zien: Eurovisiesongfestival in Rotterdam televisiehoogtepunt van het jaar Bekijk deze video »
Songfestival :
'Sound Of Beauty' is thema voor Songfestival 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Sound Of Beauty' is thema voor Songfestival 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV