Actieserie Reacher vanaf 4 februari op Prime Video, bekijk de trailer

Actieserie Reacher vanaf 4 februari op Prime Video, bekijk de trailer

Reacher is net het burgerleven binnengetreden. Hij is een zwerver zonder telefoon en met de meest noodzakelijke dingen op zak, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar.

Actieserie <em>Reacher</em> vanaf 4 februari op Prime Video, bekijk de trailer Reacher is net het burgerleven binnengetreden. Hij is een zwerver zonder telefoon en met de meest noodzakelijke dingen op zak, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. Bekij de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 4 februari Reacher kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van The Boys seizoen 3, vanaf 3 juni op Prime Video Bekijk deze video » Langverwachte Lord of the Rings serie heet The Rings of Power, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Actieserie Reacher vanaf 4 februari op Prime Video, bekijk de trailer

Bekij de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 4 februari Reacher kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actieserie Reacher vanaf 4 februari op Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV