Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt

Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt

Kim Lammers is slim geweest in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Ze is namelijk samen met haar partner in crime Maartje Paumen in Kwadijk aangekomen en ze heeft onder haar schoenzool het telefoonnummer van een kennis opgeschreven, die een slaapplek voor ze kan regelen. Er is alleen een probleempje, door haar eigen handschrift is het telefoonnummer onleesbaar…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hieronder.

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hunted VIPS</em>: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt Kim Lammers is slim geweest in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Ze is namelijk samen met haar partner in crime Maartje Paumen in Kwadijk aangekomen en ze heeft onder haar schoenzool het telefoonnummer van een kennis opgeschreven, die een slaapplek voor ze kan regelen. Er is alleen een probleempje, door haar eigen handschrift is het telefoonnummer onleesbaar… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hieronder. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Acteur Nasrdin Dchar blikt in Op1 vooruit op nieuw seizoen Hunted VIPS Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV