Nieuw seizoen Sluipschutters start maandag: ‘Ik zoek een bed om op te pompen’

Nieuw seizoen Sluipschutters start maandag: ‘Ik zoek een bed om op te pompen’

Vanavond gaat er een nieuw seizoen van Sluipschutters van start bij NPO 3. Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten komen weer met nieuwe, scherpe sketches en je kunt hier alvast een voorproefje bekijken.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Sluipschutters</em> start maandag: ‘Ik zoek een bed om op te pompen’ Vanavond gaat er een nieuw seizoen van Sluipschutters van start bij NPO 3. Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten komen weer met nieuwe, scherpe sketches en je kunt hier alvast een voorproefje bekijken. Lees verder onder de video. Ongemakkelijk moment in beddenzaakIn een video zie je alvast een van de sketches, deze speelt zich af in een beddenzaak. Een klant komt binnen, hij is naarstig op zoek naar ‘een bed om op te pompen’. En het blijkt dat de klemtoon in deze zin voor nogal wat verwarring kan zorgen… Bekijk de video van Sluipschutters hierboven. Het nieuwe seizoen van Sluipschutters is vanaf maandag 24 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv. Sluipschutters: zo kun je krantenverkopers (ietwat gewelddadig) van je afschudden Bekijk deze video » Cabaretshow Troosten van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Ongemakkelijk moment in beddenzaak
In een video zie je alvast een van de sketches, deze speelt zich af in een beddenzaak. Een klant komt binnen, hij is naarstig op zoek naar ‘een bed om op te pompen’. En het blijkt dat de klemtoon in deze zin voor nogal wat verwarring kan zorgen…

Bekijk de video van Sluipschutters hierboven.

Het nieuwe seizoen van Sluipschutters is vanaf maandag 24 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV