Hart van Nederland: 'Voice-schandaal zorgt ervoor dat mensen zich eerder uitspreken'

Hart van Nederland: 'Voice-schandaal zorgt ervoor dat mensen zich eerder uitspreken'

<em>Hart van Nederland</em>: '<em>Voice-schandaal</em> zorgt ervoor dat mensen zich eerder uitspreken' Vrouwen durven zich door de uitzending van het BNNVARA-programma BOOS eerder uit te spreken over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Dat blijkt na onderzoek van het Hart van Nederland-panel onder ruim tweeduizend deelnemers. Je hoort het in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Tim Hofman in opspraak na vrouwonvriendelijke opmerking: 'Ik schaam me' Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Tas vol menselijke schedels drijft in water Zuidland Bekijk deze video » Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown" Bekijk deze video » Video: Messenverbod voor jongeren op zijn vroegst in 2023 ingevoerd Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vrouwen durven zich door de uitzending van het BNNVARA-programma BOOS eerder uit te spreken over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Dat blijkt na onderzoek van het Hart van Nederland-panel onder ruim tweeduizend deelnemers. Je hoort het in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: 'Voice-schandaal zorgt ervoor dat mensen zich eerder uitspreken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV