Video: Verdachten overval waardentransport Amsterdam schoten niet gericht op politie

Video: Verdachten overval waardentransport Amsterdam schoten niet gericht op politie

Video: Verdachten <em>overval waardentransport</em> Amsterdam <em>schoten niet gericht</em> op politie In het extra beveiligde deel van de rechtbank in Amsterdam stonden vandaag de 7 verdachten terecht van de wildwestroof op edelmetaalbedrijf Schöne. En zoals iedereen wel weet eindigde dat als een Hollywood-film in Broek in Waterland. Alleen is er bij experts en advocaten grote twijfel ontstaan of er wel gericht is geschoten op de politie aangezien er geen enkele kogel is gevonden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: Monica Geuze doet bijzondere onthulling over naam lifestyle-lijn Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Horeca- en cultuursector klaar voor versoepelingen: 'Eindelijk!' Bekijk deze video » RTL Boulevard: hereniging vader met dochtertje eindigt in nachtmerrie in Ontvoerd Bekijk deze video » RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion? Bekijk deze video » Zien: BN’ers halen uit naar Katja Schuurman vanwege 'hypocriet statement' Bekijk deze video » Zien: Voor dit bedrag is het Franse chateau van de Meilandjes verkocht Bekijk deze video » Video: Nikkie Plessen vertelt hoe je betaalbaar en trendy op wintersport kan gaan Bekijk deze video »
TV :
Video: Verdachten overval waardentransport Amsterdam schoten niet gericht op politie

In het extra beveiligde deel van de rechtbank in Amsterdam stonden vandaag de 7 verdachten terecht van de wildwestroof op edelmetaalbedrijf Schöne. En zoals iedereen wel weet eindigde dat als een Hollywood-film in Broek in Waterland. Alleen is er bij experts en advocaten grote twijfel ontstaan of er wel gericht is geschoten op de politie aangezien er geen enkele kogel is gevonden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Verdachten overval waardentransport Amsterdam schoten niet gericht op politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV