Video: explosief in auto Venlo onschadelijk gemaakt, bewoners terug naar huis

Video: explosief in auto Venlo onschadelijk gemaakt, bewoners terug naar huis

Video: <em>explosief</em> in auto Venlo onschadelijk gemaakt, bewoners terug naar huis Bewoners van de Gebroeders Wienerstraat in Venlo die tijdelijk werden opgevangen in een nabijgelegen tuincentrum kunnen weer terug naar hun huizen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gaf maandagochtend het sein veilig nadat een explosief uit een auto in de straat is gehaald. De auto werd vermoedelijk gebruikt bij een plofkraak in Duitsland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Cultuursector niet blij met uitgelekt OMT-advies: "Sluiten om 20:00 uur voelt als lockdown" Bekijk deze video » Video: Messenverbod voor jongeren op zijn vroegst in 2023 ingevoerd Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Voice-schandaal zorgt ervoor dat mensen zich eerder uitspreken' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bewoners van de Gebroeders Wienerstraat in Venlo die tijdelijk werden opgevangen in een nabijgelegen tuincentrum kunnen weer terug naar hun huizen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gaf maandagochtend het sein veilig nadat een explosief uit een auto in de straat is gehaald. De auto werd vermoedelijk gebruikt bij een plofkraak in Duitsland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: explosief in auto Venlo onschadelijk gemaakt, bewoners terug naar huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV