VI Vandaag gemist? René van der Gijp moet lachen om verwarde Harry Mens

VI Vandaag gemist? René van der Gijp moet lachen om verwarde Harry Mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>VI Vandaag</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> moet lachen om verwarde Harry Mens Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het was weer ouderwets gezellig in Business Class, de talkshow van Harry Mens. Willem van Hanegem was te gast bij Mens, maar de twee voerde een nogal warrig gesprek. René van der Gijp komt niet meer bij van het lachen na het zien van de hilarische beelden. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven" Bekijk deze video » Johan Derksen velt keihard oordeel over Lago di Beau: "Ik vind het verschrikkelijk" Bekijk deze video » Johan Derksen wordt vergeleken met Gordon: "Moet ik met kinderen met Down de duinen in?" Bekijk deze video » Wierd Duk over conflict met Rusland: "Hoeft maar één dronken Rus op knop te drukken" Bekijk deze video » Heeft Wim Kieft zich voorbereid op VI Vandaag? "Nee joh, flikker op zeg" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het was weer ouderwets gezellig in Business Class, de talkshow van Harry Mens. Willem van Hanegem was te gast bij Mens, maar de twee voerde een nogal warrig gesprek. René van der Gijp komt niet meer bij van het lachen na het zien van de hilarische beelden.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? René van der Gijp moet lachen om verwarde Harry Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV