Op1 gemist? Dit doen verschillende coronavarianten met cellagen in ons lichaam

Op1 gemist? Dit doen verschillende coronavarianten met cellagen in ons lichaam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dit doen verschillende <em>coronavarianten</em> met cellagen in ons lichaam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Anne Wensing heeft microscopische laboratoriumfoto’s meegenomen naar Op1 om te kijken naar wat de verschillende coronavarianten doen met de cellagen in ons lichaam. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de delta-variant van het virus de meeste schade toebrengt aan onze cellen, de omikronvariant brengt bijzonder weinig schade toe. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Xander van der Wulp blikt vooruit op persconferentie vol versoepelingen Bekijk deze video » Anne Wensing in Op1: "Nog te vroeg om corona een griepje te noemen" Bekijk deze video » Jorien ter Mors vertelt in Op1 waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen Bekijk deze video » Emotionele Jorien ter Mors in Op1: "De grootste fan dat was mijn vader" Bekijk deze video » Kijker slacht Op1 na 'tranentrekkend' interview Jorien ter Mors, bekijk de boze reacties Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Dit doen verschillende coronavarianten met cellagen in ons lichaam

Anne Wensing heeft microscopische laboratoriumfoto’s meegenomen naar Op1 om te kijken naar wat de verschillende coronavarianten doen met de cellagen in ons lichaam. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de delta-variant van het virus de meeste schade toebrengt aan onze cellen, de omikronvariant brengt bijzonder weinig schade toe.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit doen verschillende coronavarianten met cellagen in ons lichaam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV