Jorien ter Mors vertelt in Op1 waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen

Jorien ter Mors vertelt in Op1 waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Drievoudig olympisch kampioene Jorien ter Mors zet een punt achter haar glansrijke schaatscarrière. Dit jaar wilde Ter Mors op de Spelen in Peking de kroon op haar carrière zetten, maar ze wist zich niet te plaatsen voor dat toernooi. Bij Op1 vertelt ze over de moeilijke keuze die ze heeft gemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jorien ter Mors</em> vertelt in <em>Op1</em> waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 24 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Drievoudig olympisch kampioene Jorien ter Mors zet een punt achter haar glansrijke schaatscarrière. Dit jaar wilde Ter Mors op de Spelen in Peking de kroon op haar carrière zetten, maar ze wist zich niet te plaatsen voor dat toernooi. Bij Op1 vertelt ze over de moeilijke keuze die ze heeft gemaakt. Tekst gaat verder onder de video. Gemixt gevoel"Het gaf een gemixt gevoel, maar wel een soort van opluchting. Ik zat al een tijdje in de strijd met mezelf, want ik kon er niet meer 100% voor gaan. Dan geeft zo'n keuze toch opluchting" aldus Jorien ter Mors. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Xander van der Wulp blikt vooruit op persconferentie vol versoepelingen Bekijk deze video » Anne Wensing in Op1: "Nog te vroeg om corona een griepje te noemen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit doen verschillende coronavarianten met cellagen in ons lichaam Bekijk deze video » Emotionele Jorien ter Mors in Op1: "De grootste fan dat was mijn vader" Bekijk deze video » Kijker slacht Op1 na 'tranentrekkend' interview Jorien ter Mors, bekijk de boze reacties Bekijk deze video »
Talkshow :
Jorien ter Mors vertelt in Op1 waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen

Gemixt gevoel
"Het gaf een gemixt gevoel, maar wel een soort van opluchting. Ik zat al een tijdje in de strijd met mezelf, want ik kon er niet meer 100% voor gaan. Dan geeft zo'n keuze toch opluchting" aldus Jorien ter Mors.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jorien ter Mors vertelt in Op1 waarom ze besloten heeft te stoppen met schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV