Johan Derksen wordt vergeleken met Gordon: "Moet ik met kinderen met Down de duinen in?"

Johan Derksen wordt vergeleken met Gordon: "Moet ik met kinderen met Down de duinen in?"

Het viel Wilfred Genee op dat Johan Derksen afgelopen week wel héél erg voor John de Mol in de bres sprong. Daardoor begon Derksen in de ogen van de presentator op Gordon te lijken. Derksen heeft meteen een belangrijke vraag: "Moet ik dadelijk ook met een busje met kinderen met het syndroom van Down de duinen in?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> wordt vergeleken met <em>Gordon</em>: &quot;Moet ik met kinderen met Down de duinen in?&quot; Het viel Wilfred Genee op dat Johan Derksen afgelopen week wel héél erg voor John de Mol in de bres sprong. Daardoor begon Derksen in de ogen van de presentator op Gordon te lijken. Derksen heeft meteen een belangrijke vraag: "Moet ik dadelijk ook met een busje met kinderen met het syndroom van Down de duinen in?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. SchandpaalJohan Derksen vond dat zijn baas onterecht aan de schandpaal werd genageld en nam het daarom voor hem op. Hij vindt het prima als mensen hem daardoor zijn gaan zien als de woordvoerder van De Mol, maar Derksen heeft één boodschap: "Je denkt toch niet dat ik me iets van John de Mol aantrek?" Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Wim Kieft in VI Vandaag: "Ali B is te veel in zichzelf gaan geloven" Bekijk deze video » Johan Derksen velt keihard oordeel over Lago di Beau: "Ik vind het verschrikkelijk" Bekijk deze video » VI Vandaag gemist? René van der Gijp moet lachen om verwarde Harry Mens Bekijk deze video » Wierd Duk over conflict met Rusland: "Hoeft maar één dronken Rus op knop te drukken" Bekijk deze video » Heeft Wim Kieft zich voorbereid op VI Vandaag? "Nee joh, flikker op zeg" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schandpaal
Johan Derksen vond dat zijn baas onterecht aan de schandpaal werd genageld en nam het daarom voor hem op. Hij vindt het prima als mensen hem daardoor zijn gaan zien als de woordvoerder van De Mol, maar Derksen heeft één boodschap: "Je denkt toch niet dat ik me iets van John de Mol aantrek?"

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen wordt vergeleken met Gordon: "Moet ik met kinderen met Down de duinen in?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV