Dealen met Designerdrugs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dealen met Designerdrugs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dealen met Designerdrugs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In dit programma duikt presentator Jurre Geluk in de wereld van designerdrug 3-MMC. De afleveringen waren in oktober online te zien en komen nu ook op tv, met dubbele afleveringen van een kwartier: twee dinsdagen rond 23.00 uur op NPO 3. RisicoDesignerdrugs als 3-MMC zijn de laatste tijd razend populair geworden. Het zijn kopieën van bestaande drugs, maar in tegenstelling tot XTC en cocaïne zijn designerdrugs 'gewoon' legaal. En dat terwijl deze drugs zeker niet zonder risico zijn. 3-MMC is inmiddels verboden. Maar waar één designerdrug sneuvelt, wordt alweer een nieuwe in elkaar geknutseld. VerwoestJurreonderzoekt welke mensen er hard gaan op 3-MMC, wie er geld verdiend aan de -legale- verkoop van de drugs en spreekt met mensen wiens levens zijn verwoest door het middel. Ook probeert hij de drug zelf, om erachter te komen wat deze 3-MMC zo populair maakt. Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje" Bekijk deze video » Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Dealer: binnenkort in de Nederlandse bioscopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In dit programma duikt presentator Jurre Geluk in de wereld van designerdrug 3-MMC. De afleveringen waren in oktober online te zien en komen nu ook op tv, met dubbele afleveringen van een kwartier: twee dinsdagen rond 23.00 uur op NPO 3.

Risico
Designerdrugs als 3-MMC zijn de laatste tijd razend populair geworden. Het zijn kopieën van bestaande drugs, maar in tegenstelling tot XTC en cocaïne zijn designerdrugs 'gewoon' legaal. En dat terwijl deze drugs zeker niet zonder risico zijn. 3-MMC is inmiddels verboden. Maar waar één designerdrug sneuvelt, wordt alweer een nieuwe in elkaar geknutseld.

Verwoest
Jurreonderzoekt welke mensen er hard gaan op 3-MMC, wie er geld verdiend aan de -legale- verkoop van de drugs en spreekt met mensen wiens levens zijn verwoest door het middel. Ook probeert hij de drug zelf, om erachter te komen wat deze 3-MMC zo populair maakt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dealen met Designerdrugs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV