Beau gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op scholen: "5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis"

Beau gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op scholen: "5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op <em>scholen</em>: &quot;5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Vandaag worden er versoepelingen aangekondigd door het kabinet, en dat is voor bijna alle sectoren een zegen. Zo ook voor basisscholen, waar de quarantaineregels voor een enorme chaos hebben gezorgd. Martine van Os, directeur van een school in Eindhoven, vertelt hoe een "rekensommetje" net verkeerd is uitgevallen. Daardoor zorgen slechts vijf besmette kinderen ervoor dat honderd kinderen thuis zitten. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: speelt DNA een rol bij de kans op stotteren? Bekijk deze video » Willy van Berlo uit #BOOS: "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart" Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte heeft grote moeite met het opzetten van zijn mondkapje Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op scholen: "5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis"

Vandaag worden er versoepelingen aangekondigd door het kabinet, en dat is voor bijna alle sectoren een zegen. Zo ook voor basisscholen, waar de quarantaineregels voor een enorme chaos hebben gezorgd. Martine van Os, directeur van een school in Eindhoven, vertelt hoe een "rekensommetje" net verkeerd is uitgevallen. Daardoor zorgen slechts vijf besmette kinderen ervoor dat honderd kinderen thuis zitten.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op scholen: "5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV