Willy van Berlo uit #BOOS: "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart"

Willy van Berlo uit #BOOS: "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart"

Willy van Berlo is seksuoloog en was donderdag te zien in de aflevering van #BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Sindsdien staat de telefoon bij Rutgers, waar Van Berlo werkt, roodgloeiend. "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart," aldus Van Berlo.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Willy van Berlo</em> uit <em>#BOOS</em>: &quot;Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart&quot; Willy van Berlo is seksuoloog en was donderdag te zien in de aflevering van #BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Sindsdien staat de telefoon bij Rutgers, waar Van Berlo werkt, roodgloeiend. "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart," aldus Van Berlo. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 24 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. "Heel naar"Zo'n uitspraak klinkt wellicht wat wrang, maar doordat het weer op de kaart staat kan het ook leiden tot meer aangiftes van vrouwen die zich eindelijk durven uit te spreken. Van Berlo benadrukt dat ze het "heel naar" vindt voor alle slachtoffers, maar ze benadrukt dus ook de mogelijke positieve gevolgen van wat er nu speelt. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau gemist? Quarantaine veroorzaakt chaos op scholen: "5 kinderen besmet, 100 kinderen thuis" Bekijk deze video » Beau: speelt DNA een rol bij de kans op stotteren? Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte heeft grote moeite met het opzetten van zijn mondkapje Bekijk deze video »
Talkshow :
Willy van Berlo uit #BOOS: "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart"

"Heel naar"
Zo'n uitspraak klinkt wellicht wat wrang, maar doordat het weer op de kaart staat kan het ook leiden tot meer aangiftes van vrouwen die zich eindelijk durven uit te spreken. Van Berlo benadrukt dat ze het "heel naar" vindt voor alle slachtoffers, maar ze benadrukt dus ook de mogelijke positieve gevolgen van wat er nu speelt.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willy van Berlo uit #BOOS: "Seksueel grensoverschrijdend gedrag staat weer op de kaart" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV