Lang Leve de Liefde: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia?

Lang Leve de Liefde: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia?

Claudia is niet echt gecharmeerd van mannen met baarden. De vraag aan haar date Richard is dan ook: "Als je nou een relatie zou hebben met mij, zou jij die baard dan weghalen? Heb je dat dan voor me over?" Of hij daartoe bereid is zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia? Claudia is niet echt gecharmeerd van mannen met baarden. De vraag aan haar date Richard is dan ook: "Als je nou een relatie zou hebben met mij, zou jij die baard dan weghalen? Heb je dat dan voor me over?" Of hij daartoe bereid is zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is dinsdagavond, i.v.m. de persconferentie van Rutte, om 18:25 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Bianca wil hardrocker met lang haar maar krijgt date met kale Ronald Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia?

Lang Leve De Liefde is dinsdagavond, i.v.m. de persconferentie van Rutte, om 18:25 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia? of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV