112 Vandaag: Bestuurder in Bemmel raakt onwel, rijdt tegen een woning en overlijdt

112 Vandaag: Bestuurder in Bemmel raakt onwel, rijdt tegen een woning en overlijdt

Hulpdiensten rukten maandag massaal uit als in het Gelderse dorp Bemmel een bestuurder van een auto onwel raakt en door een heg, tegen een woning aanrijdt. De man overlijdt ter plekke. Verslaggever Miriam van 't Veer van 112-Vandaag vertelt meer over deze trieste gebeurtenis in de video hieronder.

112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>112 Vandaag</em>: Bestuurder in <em>Bemmel</em> raakt onwel, rijdt tegen een woning en overlijdt Hulpdiensten rukten maandag massaal uit als in het Gelderse dorp Bemmel een bestuurder van een auto onwel raakt en door een heg, tegen een woning aanrijdt. De man overlijdt ter plekke. Verslaggever Miriam van 't Veer van 112-Vandaag vertelt meer over deze trieste gebeurtenis in de video hieronder. 112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne Hazes over heftige periode: "Ik miste de liefde voor mijn eigen muziek" (video) Bekijk deze video » Big Brother-Tobias: 'Hierdoor belandde ik in een zware burnout' Bekijk deze video »
Nieuws :
112 Vandaag: Bestuurder in Bemmel raakt onwel, rijdt tegen een woning en overlijdt


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 112 Vandaag: Bestuurder in Bemmel raakt onwel, rijdt tegen een woning en overlijdt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV