Hazes Is De Basis: Rachel hoopt dat André trots op haar is bij hemelpoort, "En ik sla hem op zijn bek"

Hazes Is De Basis: Rachel hoopt dat André trots op haar is bij hemelpoort, "En ik sla hem op zijn bek"

De muziek van wijlen André Hazes is nog altijd springlevend en dat weet zijn weduwe Rachel natuurlijk als geen ander. Ze is dan ook nauw betrokken bij het nieuwe SBS6-programma Hazes Is De Basis, waarin zijn hits door bekende artiesten als Johnny Logan, Kriss Kross Amsterdam en Anita Meyer in een nieuw jasje gestoken worden. Samen met Jeroen van der Boom maakt ze deze week bij Shownieuws het publiek alvast warm: "Ik heb echt alleen maar mooie liedjes voorbij horen komen."

'Hoop dat hij trots op me is'
Van der Boom is blij dat Rachel aan het programma meewerkt, aangezien hij altijd graag bevestiging van haar wil als het om het werk van Hazes gaat. Ze waakt immers als een leeuwin voor zijn nalatenschap. Wat gaat hij tegen haar zeggen, als ze elkaar weerzien bij de hemelpoort? "Ik hoop alleen maar dat hij heel erg trots op me is. En ik sla hem gelijk op zijn bek", grapt ze. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Hazes Is De Basis: <em>Rachel</em> hoopt dat André trots op haar is bij hemelpoort, &quot;En ik sla hem op zijn bek&quot; De muziek van wijlen André Hazes is nog altijd springlevend en dat weet zijn weduwe Rachel natuurlijk als geen ander. Ze is dan ook nauw betrokken bij het nieuwe SBS6-programma Hazes Is De Basis, waarin zijn hits door bekende artiesten als Johnny Logan, Kriss Kross Amsterdam en Anita Meyer in een nieuw jasje gestoken worden. Samen met Jeroen van der Boom maakt ze deze week bij Shownieuws het publiek alvast warm: "Ik heb echt alleen maar mooie liedjes voorbij horen komen." 'Hoop dat hij trots op me is'Van der Boom is blij dat Rachel aan het programma meewerkt, aangezien hij altijd graag bevestiging van haar wil als het om het werk van Hazes gaat. Ze waakt immers als een leeuwin voor zijn nalatenschap. Wat gaat hij tegen haar zeggen, als ze elkaar weerzien bij de hemelpoort? "Ik hoop alleen maar dat hij heel erg trots op me is. En ik sla hem gelijk op zijn bek", grapt ze. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Het nieuwe programma Hazes is de basis is vanaf zaterdag 26 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes Is De Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Heftig: Monique Westenberg laat snor weghalen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe programma Hazes is de basis is vanaf zaterdag 26 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes Is De Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hazes Is De Basis: Rachel hoopt dat André trots op haar is bij hemelpoort, "En ik sla hem op zijn bek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV