Zien: André Rieu over vijftiende Vrijthof-concert in 2022: "Veel verrassingen"

Zien: André Rieu over vijftiende Vrijthof-concert in 2022: "Veel verrassingen"

Nooit eerder gaf hij zoveel concerten in een jaar tijd op het plein. André Rieu staat komende zomer een keertje extra op het podium tijdens zijn concertreeks op het Vrijthof in Maastricht. Het vijftiende concert dat de violist maandag aankondigde staat gepland op zondag 31 juli. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Rieu aan het woord over de concertreeks in 2022.

Grote verrassingen
De violist kan niet wachten tot het zover is. Iedereen wil na de lockdowns zo graag weer leuke dingen doen. Rieu denkt dat deze reeks concerten dan ook de mooiste worden. Hij verklapt ook dat hij heel veel verrassingen heeft: "Die ga ik natuurlijk niet verklappen", zegt hij. Bekijk de video hieronder.

Zien: <em>André Rieu</em> over vijftiende <em>Vrijthof</em>-concert in 2022: &quot;Veel verrassingen&quot; Nooit eerder gaf hij zoveel concerten in een jaar tijd op het plein. André Rieu staat komende zomer een keertje extra op het podium tijdens zijn concertreeks op het Vrijthof in Maastricht. Het vijftiende concert dat de violist maandag aankondigde staat gepland op zondag 31 juli. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Rieu aan het woord over de concertreeks in 2022. Grote verrassingenDe violist kan niet wachten tot het zover is. Iedereen wil na de lockdowns zo graag weer leuke dingen doen. Rieu denkt dat deze reeks concerten dan ook de mooiste worden. Hij verklapt ook dat hij heel veel verrassingen heeft: "Die ga ik natuurlijk niet verklappen", zegt hij. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Op1: André Rieu gaat vanaf maandag weer repeteren met zijn orkest Bekijk deze video » Video: André Rieu reageert geschrokken op beelden natuurgeweld in Limburg Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Rieu over vijftiende Vrijthof-concert in 2022: "Veel verrassingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV