Zien: S10 zingt op 10 mei in de eerste halve finale op Songfestival

Zien: S10 zingt op 10 mei in de eerste halve finale op Songfestival

Dinsdagmiddag vond de loting plaats in Turijn, waar de 66e editie van het muziekevenement dit jaar plaatsheeft. Zangeres S10 is ingedeeld in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Eerste halve finale
S10 treedt op in de eerste helft van de eerste halve finale. Daarin zijn ook onder meer Albanië, Letland, Zwitserland, Slovenië, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Litouwen ingedeeld. In de tweede helft komen Noorwegen, Rusland, Portugal, Denemarken, Armenië, Oostenrijk, Kroatië, IJsland en Griekenland in actie.

Tweede halve finale
De andere halve finale bestaat uit Montenegro, Australië, Georgië, Cyprus, Roemenië, Tsjechië, Servië, Finland, Azerbeidzjan, San Marino, Polen, België, Noord-Macedonië, Zweden, Israël, Malta, Estland en Ierland.

Bekijk hieronder een optreden van S10 met haar single Adem Je In. De eerste halve finale is op dinsdag 10 mei en de tweede op donderdag 12 mei. Op beide avonden gaan tien landen door naar de finale, die op 14 mei is.

Zien: <em>S10</em> zingt op 10 mei in de <em>eerste halve finale</em> op <em>Songfestival</em> Dinsdagmiddag vond de loting plaats in Turijn, waar de 66e editie van het muziekevenement dit jaar plaatsheeft. Zangeres S10 is ingedeeld in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Eerste halve finaleS10 treedt op in de eerste helft van de eerste halve finale. Daarin zijn ook onder meer Albanië, Letland, Zwitserland, Slovenië, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Litouwen ingedeeld. In de tweede helft komen Noorwegen, Rusland, Portugal, Denemarken, Armenië, Oostenrijk, Kroatië, IJsland en Griekenland in actie. Tweede halve finaleDe andere halve finale bestaat uit Montenegro, Australië, Georgië, Cyprus, Roemenië, Tsjechië, Servië, Finland, Azerbeidzjan, San Marino, Polen, België, Noord-Macedonië, Zweden, Israël, Malta, Estland en Ierland. Bekijk hieronder een optreden van S10 met haar single Adem Je In. De eerste halve finale is op dinsdag 10 mei en de tweede op donderdag 12 mei. Op beide avonden gaan tien landen door naar de finale, die op 14 mei is. Bekijk ook S10 openhartig over depressie: "Het heftigste wat ik heb meegemaakt is dood willen" (video) Bekijk deze video » 'Sound Of Beauty' is thema voor Songfestival 2022 in Italië: bekijk nieuw artwork Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: S10 zingt op 10 mei in de eerste halve finale op Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV