Aad van Toor over nieuwe game en broer Bas: "Elke dag ruzie" (video)

Aad van Toor over nieuwe game en broer Bas: "Elke dag ruzie" (video)

Bassie en Adriaan hebben een nieuwe game gelanceerd. Aad van Toor vertelt aan Shownieuws over het spel en band met broer Bas. "Ons leven lang hebben we elke dag ruzie met elkaar gehad", laat hij weten. Bekijk de video over het spel en de broer-relatie met Aad van Toor hieronder.

<em>Aad van Toor</em> over nieuwe game en broer Bas: &quot;Elke dag ruzie&quot; (video) Bassie en Adriaan hebben een nieuwe game gelanceerd. Aad van Toor vertelt aan Shownieuws over het spel en band met broer Bas. "Ons leven lang hebben we elke dag ruzie met elkaar gehad", laat hij weten. Bekijk de video over het spel en de broer-relatie met Aad van Toor hieronder. Bekijk ook Aad van Toor: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder" (video) Bekijk deze video » Zien: Aad van Toor over nieuwe Bassie & Adriaan-game: "Vruchtbare samenwerking" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aad van Toor over nieuwe game en broer Bas: "Elke dag ruzie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV