Radar: Waarom is de E-Step in Nederland niet toegestaan?

Radar: Waarom is de E-Step in Nederland niet toegestaan?

In België en veel andere Europese landen mag je met de e-step de openbare weg op. Sterker nog, in veel hoofdsteden is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In Nederland echter is de step niet toegestaan. Waarom is dat? Radar legt het uit.

Boete
Talloze webwinkels verkopen de e-steps in grote getalen, maar wel met een waarschuwing. Want wordt je op de openbare weg aangehouden, dan krijg je een boete van 280 euro en loop je het risico dat de step wordt afgenomen. Waarom is de step in Nederland nog steeds verboden?

Bekijk hieronder de Radar-aflevering over het gebruiken van de e-step in Nederland.

<em>Radar</em>: Waarom is de <em>E-Step</em> in Nederland niet toegestaan? In België en veel andere Europese landen mag je met de e-step de openbare weg op. Sterker nog, in veel hoofdsteden is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In Nederland echter is de step niet toegestaan. Waarom is dat? Radar legt het uit. BoeteTalloze webwinkels verkopen de e-steps in grote getalen, maar wel met een waarschuwing. Want wordt je op de openbare weg aangehouden, dan krijg je een boete van 280 euro en loop je het risico dat de step wordt afgenomen. Waarom is de step in Nederland nog steeds verboden? Bekijk hieronder de Radar-aflevering over het gebruiken van de e-step in Nederland. Bekijk ook Radar: Ondanks klachten door borstimplantaten geen vergoeding Bekijk deze video » Cryptohandel: zo werkt pump and dump (Radar) Bekijk deze video »
TV :
Radar: Waarom is de E-Step in Nederland niet toegestaan?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Radar: Waarom is de E-Step in Nederland niet toegestaan? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV