Mollenstreken aflevering 4: volgens Lavezzi Rutjes is Fresia Cousiño Arias de Mol

Mollenstreken aflevering 4: volgens Lavezzi Rutjes is Fresia Cousiño Arias de Mol

<em>Mollenstreken</em> aflevering 4: volgens Lavezzi Rutjes is <em>Fresia Cousiño Arias</em> de Mol In een nieuwe aflevering van Mollenstreken, het kinderprogramma waarin Lavezzi Rutjes Wie is de Mol? analyseert, is het voor de jonge kijker duidelijk geworden. Na een uitgebreide terugblik op de aflevering van afgelopen zaterdag denkt hij dat niemand minder dan Fresia Cousiño Arias de Mol is. Ze doet alsof ze een hele fanatieke speler is, maar kan ondertussen wél betrapt worden op enkele Mollenstreken. Bekijk de aflevering van Mollenstreken hierboven. Je kunt alle afleveringen van Mollenstreken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Mollenstreken aflevering #1 met Lavezzi Rutjes over Wie is de Mol? Bekijk deze video » Lavezzi Rutjes in Mollenstreken #2: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" (video) Bekijk deze video » Mollenstreken #3: Dit vindt Lavezzi Rutjes wel heel verdacht in Wie is de Mol? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Mollenstreken aflevering 4: volgens Lavezzi Rutjes is Fresia Cousiño Arias de Mol

In een nieuwe aflevering van Mollenstreken, het kinderprogramma waarin Lavezzi Rutjes Wie is de Mol? analyseert, is het voor de jonge kijker duidelijk geworden. Na een uitgebreide terugblik op de aflevering van afgelopen zaterdag denkt hij dat niemand minder dan Fresia Cousiño Arias de Mol is. Ze doet alsof ze een hele fanatieke speler is, maar kan ondertussen wél betrapt worden op enkele Mollenstreken.

Bekijk de aflevering van Mollenstreken hierboven. Je kunt alle afleveringen van Mollenstreken terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mollenstreken aflevering 4: volgens Lavezzi Rutjes is Fresia Cousiño Arias de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV