Zien: Met de trein reizen in Down the Road: "Nu snap ik het niet meer"

Zien: Met de trein reizen in Down the Road: "Nu snap ik het niet meer"

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een fragment tijdens een treinreis hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Met de trein reizen in <em>Down the Road</em>: &quot;Nu snap ik het niet meer&quot; Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een fragment tijdens een treinreis hieronder. Lees verder onder de video. "Deze trein?"De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Ook hebben ze 'stressvolle' uitjes zoals reizen met de trein: "Nu snap ik het even niet meer." Bekijk het fragment hierboven. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video) Bekijk deze video » Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie' Bekijk deze video »

"Deze trein?"
De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Ook hebben ze 'stressvolle' uitjes zoals reizen met de trein: "Nu snap ik het even niet meer." Bekijk het fragment hierboven.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV