Down the Road: Gordon zit vast in het zand

Down the Road: Gordon zit vast in het zand

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin Gordon zich klem heeft gereden in het zand.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Down the Road</em>: Gordon zit vast in het zand Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin Gordon zich klem heeft gereden in het zand. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie' Bekijk deze video » Zien: Met de trein reizen in Down the Road: "Nu snap ik het niet meer" Bekijk deze video »
TV :
Down the Road: Gordon zit vast in het zand

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV