Deniz Üresin aangesloten bij De Feestpartij: "Gangsters gaan de politiek in" (video)

Deniz Üresin aangesloten bij De Feestpartij: "Gangsters gaan de politiek in" (video)

De voormalig ‘lachgaskoning’ van Amsterdam, Deniz Üresin, heeft zich aangesloten bij De Feestpartij, de politieke partij van Johan Vlemmix. Johan vindt dat Deniz van veel zaken wat weet en is enorm blij met Deniz.

Gangsters
Als lijsttrekker van de Amsterdamse tak van de partij hoopt hij genoeg stemmen binnen te halen om in de Amsterdamse gemeenteraad te komen: "Gangsters gaan de politiek in toch!" Presentator Jeroen Holtrop zoekt hem op en gaat een gesprek met Deniz aan.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Deniz Üresin</em> aangesloten bij <em>De Feestpartij</em>: &quot;Gangsters gaan de politiek in&quot; (video) De voormalig ‘lachgaskoning’ van Amsterdam, Deniz Üresin, heeft zich aangesloten bij De Feestpartij, de politieke partij van Johan Vlemmix. Johan vindt dat Deniz van veel zaken wat weet en is enorm blij met Deniz. GangstersAls lijsttrekker van de Amsterdamse tak van de partij hoopt hij genoeg stemmen binnen te halen om in de Amsterdamse gemeenteraad te komen: "Gangsters gaan de politiek in toch!" Presentator Jeroen Holtrop zoekt hem op en gaat een gesprek met Deniz aan. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Johan Vlemmix teleurgesteld op Koningsdag in zijn stad: "Hij komt niet" Bekijk deze video » Dinsdag viert De 5 Uur Show Koningsdag met Johan Vlemmix en Karin Bloemen Bekijk deze video »
Nieuws :
Deniz Üresin aangesloten bij De Feestpartij: "Gangsters gaan de politiek in" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deniz Üresin aangesloten bij De Feestpartij: "Gangsters gaan de politiek in" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV