Bekijk winters weer op Griekse eilanden: "Code rood"

Bekijk winters weer op Griekse eilanden: "Code rood"

Het is echt winter in Griekenland. Bij Naxos en Mykonos denk je misschien aan lange hete zomers. Maar nu kan je er sneeuwballen gooien! Bekijk hieronder de beelden van sneeuw op de Griekse eilanden.

Code rood
In heel Griekenland geldt code rood. Dat komt doordat het sneeuwt, erg koud is en er waait een stormachtige wind, aldus weervrouw Willemijn. Ook buurland Turkije is besneeuwd, Istanbul ziet eruit als een mooie winterse ansichtkaart. De Turkse bevolking geniet en men skiet op een 20 centimeter hoge sneeuwlaag.

Bekijk hieronder de NOS-video met beelden van Griekenland.

Bekijk winters weer op Griekse eilanden: "Code rood" Het is echt winter in Griekenland. Bij Naxos en Mykonos denk je misschien aan lange hete zomers. Maar nu kan je er sneeuwballen gooien! Bekijk hieronder de beelden van sneeuw op de Griekse eilanden. Code roodIn heel Griekenland geldt code rood. Dat komt doordat het sneeuwt, erg koud is en er waait een stormachtige wind, aldus weervrouw Willemijn. Ook buurland Turkije is besneeuwd, Istanbul ziet eruit als een mooie winterse ansichtkaart. De Turkse bevolking geniet en men skiet op een 20 centimeter hoge sneeuwlaag. Bekijk hieronder de NOS-video met beelden van Griekenland. Bekijk ook Bekijk de compilatie van het vernietigende noodweer in Istanbul Bekijk deze video » Istanbul: Extreme sneeuwval zorgt voor skiplezier en verkeerschaos Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk winters weer op Griekse eilanden: "Code rood" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV