Zien: Britt Dekker gaat voor nieuwe look door Mari van de Ven

Zien: Britt Dekker gaat voor nieuwe look door Mari van de Ven

Britt Dekker is ietwat laat met: new year, new me, maar gaat toch voor een nieuwe look in 2022. Daarbij kiest de blonde schone voor een pony en laat ze een stuk van haar haren afhalen door niemand minder dan Mari van de Ven.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Britt Dekker</em> gaat voor nieuwe look door <em>Mari van de Ven</em> Britt Dekker is ietwat laat met: new year, new me, maar gaat toch voor een nieuwe look in 2022. Daarbij kiest de blonde schone voor een pony en laat ze een stuk van haar haren afhalen door niemand minder dan Mari van de Ven. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Champagne sabreren gaat fout bij Britt Dekker Bekijk deze video » Britt Dekker maakt Ali B met de grond gelijk na #BOOS: "Misbaksel" Bekijk deze video » VI Vandaag gemist? Ook Britt Dekker heeft "nare ervaring" gehad bij RTL Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Britt Dekker gaat voor nieuwe look door Mari van de Ven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV