Diederik Jekel over interview Doutzen Kroes: "Een hoop van wat ze zegt is onzin" (video)

Diederik Jekel over interview Doutzen Kroes: "Een hoop van wat ze zegt is onzin" (video)

Al vanaf het begin van de coronaciris, is het duidelijk dat Doutzen Kroes zich niet kan vinden in de coronamaatregelen en de manier hoe ermee om wordt gegaan. Het was een tijdje stil rondom het oud-topmodel, maar ze laat nu van zich horen.

Diederik Jekel over interview <em>Doutzen Kroes</em>: &quot;Een hoop van wat ze zegt is onzin&quot; (video) Al vanaf het begin van de coronaciris, is het duidelijk dat Doutzen Kroes zich niet kan vinden in de coronamaatregelen en de manier hoe ermee om wordt gegaan. Het was een tijdje stil rondom het oud-topmodel, maar ze laat nu van zich horen. OnzinDiederik Jekel roept op om niet te veel te luisteren naar influencers die geen verstand hebben van virologie. Dat geldt ook voor Doutzen: "Een hoop van wat ze zegt is onzin." In een interview waarmee Doutzen naar buiten komt, legt ze uit dat ze lange tijd in een sneltrein heeft gezeten en dat ze daar door corona uit heeft kunnen stappen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan" Bekijk deze video » Uggs terug van weggeweest, Nikkie Plessen reageert: "Ik ben fan geworden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Diederik Jekel over interview Doutzen Kroes: "Een hoop van wat ze zegt is onzin" (video)

Onzin
Diederik Jekel roept op om niet te veel te luisteren naar influencers die geen verstand hebben van virologie. Dat geldt ook voor Doutzen: "Een hoop van wat ze zegt is onzin." In een interview waarmee Doutzen naar buiten komt, legt ze uit dat ze lange tijd in een sneltrein heeft gezeten en dat ze daar door corona uit heeft kunnen stappen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel over interview Doutzen Kroes: "Een hoop van wat ze zegt is onzin" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV